Häftiga handskar!

Mechanic Gloves Dodge Logo (Meckar handskar ,vantar
Ganska coola va?
(när anna ser det här kommer hon antagligen tycka att jag är en tönt.... men de sket jag i :D)
Handskarna finns  HÄR och kostar bara 149 kr !
värt att köpa?

designen dröjer

Designen som ja utlovade för att bra tag sen dröjer. har bara skit bilder på mig sj.. ser ut som stryk... och nu då ja ä sjuk har ja ingen lust att fixa mig o ta massa kort.
så ni får vänta! hhaha, ja förstår ni håller på att vänta ihjäl er... ;) den ja har nu ä ju lite typ, "allis style @2010" o de ä ju 2011 nu :S funkar ju inte lixom... daaah! osså äre vår/sommar nu o då vill ja inte ha så mörk blgg, mer ljus o fräch (stavvvv). :)
ni som inte sätt de så har ja faktist gjort nåra små ändringar... typ texten under bilden på mig ;)
hur som hällst så får ni vänta, men den som väntar på något gottt väntar aldrig för länge :)

sista timmarna för Bolinder som man..

kl 5 idag rycker bolles käraste... de som visar att han är man. på sitt knappt 1 år har han hunnit med 10 kattungar. 3 hos oss och sju hos en i grannbyn, en av dom 7 dog tyvärr...
Undra om han kommer sakna att vara kille?
och vad blir han nu? valack? nä de ä ju hästar. kastrat? nä, de ä väl då människar skär bort hela köret på sig sj?
han blir nog "KKK" = Kastrerad katt-kille.
jus nu så har vi 5 killar i huset. 4 ikväll. de är ju aldeles för mycket!!!!! hahah, 5 killar o 3 tjejer. tur att 4 av killarna är katter ;)
Sötbolle i somras, han är ty 3 ggr så stor nu...
och en bild på nyblivna föräldrarna. (bilden också från i sommras så han är större nu)
Borde snart lägga upp nåra bilder på ungarna. emd de får bli då de blir!

Usch!

Mår inge bra idag, inte alls....
tänkte jag skulle träna bellis med jag vet ärligt talat inte om jag orkar.
länktar efter han så ja lär väl ta med mig stick o gå ner i hagen o flogga honom lite. bara vara med honom.
(om jag står i uppförsbacke ser jag större ut då allis tar kort) :PppPppPPpPp

Bästa påsk-love ever!

NEJ, inte direkt!
värsta!
Bihålsinflammation
+
Bärjat till Öroninflammatin
+
Förkyld
=
kortison nässpray
penicillin
mera nässpray
renexin
ALVEDON
och så måste jag äta omeprazol som en galning för att inte så magkatarr....
en sak till som hänt som jag gjärna inte skriver i bloggen, helt allmänt.
Helvete

Tränings bilder

Bara för att folk ger dumma komentarer så ska jag inte sluta lägga upp bilder på när jag tränar, så bara för att så lägger jag upp ett par nu!
'
Mörk bild men han rullar sig
samma häst vågade inte stå med en bom under sig för en månade sen
inte renastre hästen på bilderna men.. annars brukar ja vara känd för att putsa mycket på honom.

Svar på kommentar!

(gör som stina och svarar på komentaren såhär!)

Hoppas du är medveten om att Parelli är det värsta man kan utsätta en häst för! Jag är glad att jag inte är din häst, jag kan se framför mig hur dåligt den måste må. Hur många timmar ägnar du åt att slå din häst till att göra saker?
T.ex gå upp på den där stenen, vad FAN ska de vara bra för?
Tacksam för svar, idiot!


Svar:
Antar att det är du som har skrivit dom andra elaka komentarerna också.
Jag köpte belfast för ca 1,5 år sedan. en god vän till mamma var med och kollade på honom och sade "visst, köp hästen. han är underbart vacker och trevlig! men hade jag varit du så hade jag gjort någonting åt hans form! annars så kommer han o hålla i 1 till 2 år."
Anneli hjälpte mig från ryggen men efter 2 lektioner sa hon " sitter du kvar får du ett halv bra resultat, hoppar du av får du ett perfekt!" där och då valde jag att hoppa av. sedan dess har jag hållit på från marken och tränat för henne, hon är parelli tränare. jag tycker jag får utmärkta resultat. han litar mycker mer på mig nu.
Min häst mår bra! hur mår din? antagligen dåligare en min!
Jag har aldrig slagit belfast! och kommer aldrig göra det. det behövs inte. du som skrev den här kommentaren måste vara dålig på hästar, som tar för givet att jag slår honom. det kanske är du som slår hästar för att få som du vill?
Jag sänder upp honom på stenen för att han ska lita på mig, det är bara en liten rolig tillits-grej!
vill avsluta med att säga! : om du kollar på min blogg och fortsätter kommentera taskiga saker. eftersom dethär inte är första gången (har tagit bort felra liknande kommenarer) så måste jag nog anmäla dom. jag är inte en sån som tar illa upp men, det blir lite jobbigt i längden.
Tack för att du kallade mig idiot också!


Sommarlov!


Testgrej

ska kolla om en grej funker bara:)
puss!

Sjukfanskapshelvete

osch, fy vad jag svär... hoppas inte mamma ser det där, har sagt till henne att jag ska sluta svära.
men ja ä sjuk. har typ fått öroninflamation som vanligt då jag blir sjuk. nästan alltid i höger öra, ont som stryk har jag iaf.
SUR BRUD HÄR!
nä, ska nog sura mig i säng o ligga där och dö, tyna bort till ingenting hade jag tänkt! bläh!
ni får ingen bild nu, synd där!

SOL IDAG!

stekarvädret ute nu :D

(made by me)
ska ta o träna belfast en sväng sen ska jag tydligen till "Boan" igen ... va där igår o det ä typ sämsta stället på hela jorden! F**..
tror ja ska låta belfast skölja av benen i sjön idag, osså blire en "grundlig" borstning på han! har ni tur o lovar att ni inte anmäler mig för djurplågeri (HAHA) kanse ni får för- & efter bilder. han är grymt skitig men, ingen mening att man duschar han nu osså släpper man ut honom i hagen osså lägger han sig ner och rullar. lika dan igen :D

Dansen igår.

Dansen igår var rolig!
trodde det skulle vara tråkigare en va det va..
Näe! lyckad kväll helt änkelt!
började med att jag och Emma gick dit, väl där träffade vi massa trevligt folk.  Nåra från ström, hammerdal o typ 13st från gäddede (hela gäddede alltså:S)
Må säga att jag inte dansade med så många, typ 3 st (kommer tillbaka till de sen). satt mäst o drack dricka med nordström. typ vid halv 11 flummade jag som en galning... när ja typ var som värst så sittere en brud o säger "dom här killarna vill dansa med er men vågar inte bjuda upp er" då svarar lisa då jag har dricka i munnen "jag vill inte dansa med er men jag kan fråga min mamma om hon vill" någon som tror att jag garva? rätt isånnafall!
Iallafan så vare en kille som jag dansade med, Emil hette han tror jag. varken han eller jag var duktiga, fast ja va nästan bättre tror jag ;) haha, :P
jag o emma vann en danstävling för att vi ä bäst!
(tror fan ja ska gå en danskurs o lära mig på rigtigt)
Men, det roligaste på hela kvällen var då en sa till en annan "titta utlänningarna, vad gör dom här?" då svarade hon "hallå? dom får ju inte vara här, det här är ju folkets hus!" HAHAHA!
Mycket mer hände men de pallar ja inte ta ;) så pusspåer!
ni får en bild på mig från igår eftersom jag inte rog några bilder på folkan!

Dansen nurå :)

Drar på Dansen nu ja ;)

pusspåer!

Duschen

Duschen nu o sen fixa mig en sväng till dansen ikv :) kanske (OM NI HAR TUR) så bjussar ja på en bild :)
tjoho!

Utskälld av H&M

För nån vecka sedan blev jag utskälld av H&M.
har tänkt att skriva det här sen dom dampade men det har inte blivigt av.
Iaf så blev jag utskälld av H&M p.g.a ett felköp. eller mamma blev för det var hon som ringde.
Sprang runt i östersund och handlade, var bland annat på H&M och såg att de fanns skor där. testade ett par 38 och dom passase, jag köpte dom inte på en gång utan gick dit några timmar senare och råkade ta fel storlek och tog 36.
såg inte de förrens jag var hemma så ja blev lite lätt sur.
vi bor ca 12 mil ifrån närmsta H&M så mamma sa att vi skulle ringa och prata med dom o fråga om dom kunde kanske lägga undan ett par i 38 så skulle vi byta dom så fort vi var i östersund. (vi skulle dit veckan därpå).
först så möttes mamma av en jätte trevlig tjej som tyckte det var bra att vi ringde så pass tidigt och berättade vad som hänt! men hon skulle för säkerhetsskull koppla oss vidare till en annan som tydligen var ansvarig för H&M i östersund.
hon fick D A M P och började typ skrika i telefonen o sa till oss att vi fick skylla oss själva som tog fel storlek så vi skulle minsann inte få byta. efter mamma pratat med henne en stund fick hon henne att ändra sig och lägga undan ett par tills torsdagen denna vecka, inte en dag till. men de dög efterson vi skulle dit då!
det var ett par skor och jag hande inte börjat grina om ja inte fått ett par i 38, ingen big deal lixom. men ändå? ska man bemötas av personal så? tycker då inte jag iaf!
jag handlar mycket av mina kläder på H&M. har hittills tyckt att det varit en bra affär med snygga kläder, skor och accesoarer. men jag måste säga att jag blev grymt besviken!

Sjuk.

tjena,!
är sjuk så ja kan lika järna passa på att blogg litte!
vaknade imorse då mamma väkte mig o sa att vi skulle ta tämpen. luddrig o nyvaken som ja va så lät ja na göra de. tydligen så hade ja feber o fick inte gå på skolan.
tur va kanske de för sen då mamma skulle gå o ta ut hästerna och katterna (katterna bor i stallet på nätterna) så såg hon att selma (våran dräktiga honkatt) var jätte smal! O.o då hörde hon pip inifrån stallet och deras lilla "hus". då sprang hon in hämtade mig osså gick vi ut tillsammans. i huset låg det 3 små krabater och pep!
så nu, brevid mig ligger selma med sina 3, bara timmar gamla ungar o matar dem. kommer bilder på som sen då ja inte vill störa dom nu när dom äter :)
bjuppar på en sjukbild på mig inlindad i en filt :)

:)

haha, sry att ja inte bloggat på länge. vet ni har saknat mig! men vårat internet va så jäkla seeeeeeeeegt så de va fan inte kul o sitta vi datan.. men nu ä anntenjäveln uppe så, då har ja inte de o skylla på heller :S
för övrigt ä ja förkyld.. typ feber o massa skit, ögena ä typ svullna mer eller mindre hela tiden, på morron sere förjävligt ut... hade ja inte vare så snygg hade ja bjuppa på en bild på mig från idag.
fast ja ä för snygg för de !
puss :*

min belfast

idag har man vare i skolan typ hela dan. inte så spännande..
men spännande var träningen med belfast nyss.
det är ganska bra precis 1år sedan anneli var här o parelli tränade honom. jag har klagat på för lite träningar men vi har kommit en bra bit ändå. nu litar han på mig, idag t.ex pekade jag på stenen o sa "go up" o han klev upp på en gång, det lärde jag honom ioförsig för nån månad sen men ändå. sen sa ja till honom att halft hoppa upp på en stubbe, (alltså bara med frambenen). det var första gången jag bad honom göra det på en sån liten sak (förr har ja bara sagt de på en stor sak, t.ex stenen). han prövade olika saker men tillslut så gjorde han så, bara han förstår så gör han typ allt vad jag säger.
(han är grymt skitig på bilden, jag borstar inte om jag inte ska rida och jag red inte idag så därför ser han ut som han gör)

kär!

jag tror jag har blivigt kär i denna man
så himla cool!
ska ha en kille som han !
Allis
Simon

big brother


ny design on way

var lugna, den är på väg!

Skål!

snuskigt sött men ja gillatt :D

sommar <3

vill ha värme!
saknar värkligen sommaren..
(hoppas inte tim blir allt för sur för den här bilden..)
sere inte härligt ut? länktaaar!

Gomorron!

bussen går om 5 min så ja hinner med en "dagens outfit"

för din skull anna

Tjenaman!
var ett tag sen nu va? typ 3 månader kanske....
Min vän anna sa idag att ja va tråki som aldrig bloggade (minns ej om de va
precis så hon sa men)
frågan ä ju då va fan ja ska skriva?
standard är väl att skriva om vam som händer i ens liv men, nu har ja ju ett litet problem... de händer typ aldrig någe i mitt lilla liv.
jo, visst händer de saker, typ hela tiden men, tror inte mina miljoner läsere vill höra om då ja o pappa va o renoverade motorn i skogsmaskinen, vilket chassie jag ska ha, vilken motor ja borde ha i mitt chassie, alla parelli träningar me belfast o vad olika sevvy club grejer kostar beroende på vilker medlämsskap man har.. nån dum jäkel vill nog läsa de men, typ 1 på miljonen :P
har förövrigt brytit min handled o har haft gips i 2 veckor nu. var i stan i fredas på "kontroll".. fick ledigt från skolan iaf :D sen drog ja te krokom, te tim o drog på mig lite förkylning.. (Y)! not!
senså hade jag utväcklingssamtal idag, 2 timmar för alla er som undrade... ahaha
bjussar på finbilden :O

RSS 2.0