varför tog jag inte chansen då jag hade den ?

borde städa.
borde tvätta.
borde träna.
borde träna bell.
borde ringa A.
borde laga min spegel.(syns på bilderna.)
borde tvätta mammas häst.
borde fara å hälsa på de underbara ♥
borde be till gud att de här ska bli bra.
borde släppa dig.
 
så mycket man borde göra.. men just nu sket ja i allt å läser nyaste trailer. 

PRO

Glad allis fick ny overall idag! en PRO overall... som papap sa. förra ja hade va en sån där tunn mä dragkedja å skit som bara ä trång å bänni... "nu då du blivigt klokare ska du ha en PRO" så ni som säger att ja ä oklok kan ju börja mä å ta tillbaka de hosthosthosrollehsthosthost...
 

Rubrik saknas

sitt å lyssnar på "bit'n ma satt peran på ifjol" mä Chrille.H å planerar min framtid, samt väntar på att klocka ska bli halv så ja kan hä på kötte på grilln. 
igår kom min vän emma.b heim.  eller imorse kanske de va.?!"!? eller vare måra.. 
nu ären snart halv så ja ha inte tid å skriva mer men bjuder på en liten "skoterbild" så ni ser på vilken nivå ja befinner mig på skotersidan....
måste bara tillägga att bilden åvan ha ja som profilbild på fb. å den ä ytterst oseriös! 

"allis, va gör du?`" "nä je ligg bare i broonngropa å mys ei litta stunn mä n' Lars"

(broonn ä jämska ordet för kåt, fall ni inte visste de)
haha ä innne på mammas revir på datan.. = inga bilder. förutom denna snygging på snygga mig å min snygga förra häst, ca 10 år på bilden. alla som sätt min mor vi datan vet att hon ha den som bakgrund å nåra vet tillåmä att hon har skrivit ut den så hon kan sätta upp den. ja, hon gillar den. riktigt såhär der de inte ut nu för tiden då ja "badar häst".. nu pekar ja på vattnet å belfast kollar på mig som om "måste ja..?!? okej för din skull" å ja står på land medans han simmar.
dit ja ville komma va att be om ursäkt att ja inte ha uppdaterat denna vällästa blogg på nästan en vecka. 
förlåt!!!
nu kan ja inte skriva mer då ja ha bättre saker för mig - kolla på en film mä snygg skådespelare i huverolln!
 

förevig goodbye?

 

FF fest @ mitt place.

blev precis som ja trodde, har ff å här sitter ja all alone med lars (katten). funderar på å släppa in de andra så ja får lite mer sällskap. 
 
men först tänkte ja dela med mig av mitt horoskop. känns som någe ja skulle ha kunna skriva om nån annan....
 
FISKARNA: Jag skrattar varje gång nån säger "Jag är fisk". Det har säkert nåt med Johan Glans att göra, som för övrigt är rent guld. Problemet med fiskjävlarna är att de ser ut som fiskar, men äter som Peter Harryson. Ät mindre. Svält. Det gör ingenting, för du är ingenting. Vad fan gör du för nytta egentligen? Äter all vår mat och dricker allt vatten är just vad du gör. Emigrera till bergen och joddla. Har du tur så möter du nån livspartner där. Enligt Aftonbladshelvete så är det tydligen bästa stället att hitta ragg på. Fast även om det bara var ni två där uppe skulle du inte få nåt. Till slut skulle du äta upp henne. Hahaha, så jävla patetisk är du.
 

SVAR

Lizz.
duuuh! tänk såhär: man får nog mkt för pengarna! en sån dyr hjälm är nog jääääävligt bra oxå! själv har jag en, den kostade liite mindre, "bara" 1.900 :- . och då betalade jag BRA! hjälmen äger o aa, den äger helt enkelt!;)rid utan hjälm du, elle så köper du en sån där billig jofa hjälm för 59 kr på granngårn?;) hahaha, skojj ofc! kan inte du osså berätta i ett inlägg lite om parelli osv? :) skulle va kul o veta lite MER om det, sj. tävlar jag i hoppning:D
 
svar. 
ja har en hjälm, en vanlig hjälm som ja har köpt i småland. den räcker gott å väl för mig. om ja börjar tävla lär ja köpa en ny som ä finare å mer modärn. sa inte att att de va nå fel på hjälmen, den va jävlig snygg å hade ja haft användning för en sån hade ja kanske köpt den. folk klagar på att riktiga parellisaker ä dyrt men en riktig repgrimma kostar runt 400kr å en vanlig lädergrimma från hööks 500kr? skillnaden är att en parelligrimma håller i hela ditt liv å kräver ingen skötsel lädergrimman måste smörjas osvosv för att den ska hålla i 5 år, om den håller så länge... samma sak gäller hjälmen, den på bilden lär hålla längre än en "billig jofa". man får självklart de man betalar för. de ja ville säga mä inlägget ä att om parelli saker är SÅÅ dyra men en hjälm för de priset äre värt?  då borde ju andra dyra saker va värt å.
 parelli är ett sätt att komunicera med sin häst på ett, som vi säger, naturligt sätt. ja har blivit övertygad  om att de ä de bästa sättet. därimot vill ja inte dra alla andra över ett sträck. 
parelli ä svårå å berätta om i ett inlägg. man måste nästan se, känna, upptäcka, se förändring hos hästen, se nån som kommit en bit osv. å så fort man yttrar sig om de så äre nån utan liv som ger massa dumma komentarer som ja inte orkar me, ja ha annat att att lägga min energi på. 
förut skrev ja om parelli här men fick snabbt flera komentarer om att ja skulle sluta slå min häst osv. orkar inte sånt.
mitt liv består av 50%häst, 50%maskiner. på bloggen syns maskindelen mäst just därför. orkar inte mä negativa jävlar.
mitt tips till dig ä att söka upp en DUKTIG tränare som bara tränar parelli å ingen blandning, å be om att få se då den tränar. eller gå på en clinic, de kostar en del men man lär sig mycke. eller igentligen inte ja har betala 1000 kr för 4 8timmars dagar. värt de.
å nu hoppas ja att alla negativa kan hålla de för sig själv.
hatar inlägg mä massa text men men.. ja bjuder på en "parelli" bild där min fina hjälm syns.
 

2799,00kr för en hjälmjävel? den som sa parelli va dyrt kan ju fara åt helvete.

fuck you ja rider utan hjälm. 

hej ja har inget liv.

drog paint. typ hela dan. vafan lite mer småfix så ä ja nog nöjd sen. goder natter.
bara för att ja la upp den här såg ja massa som ja må ändra blabla. ni får väl komerntera om de ä nå som ä helt fel.

dagdrivarjävel.

gomidda alla barn. sitter just nu å dricker lite 11kaffe å äter en äcklig kakjävel.
bjuder på en bild som anna la upp på sin blogg igår men tog bort av nån annledning.. 
the typical svensken
 
 
hahahaha...........
 
 

inga övergrepp här. ja frågar självklart först.

(5) Tumblr
för de ä iallafall de enda som förekommer i mitt huvud då du ä i närheten. 
 

helvete va ja längtar till vintern!

 
seriöst? vinter... finns de nå bättre?? längtar nå så otroligt just nu, blev ju inte derekt bättre av å kolla på massa skoterbilder.. har tappat min kära skoterkompis robin så att man kan inte ta skotern till han kl 23 å dra ut å köra. kommer sakna alla jävla stunder även fast vi lär köra i vinter å. 
tänker tillbaka på alla gånger man vräkte fast med fet-etn (å de vill säga många) å knappt tog sig upp. eller så man precis tog sig upp på ett berg, stannar skotern för å höra hur de går för kompanjonen å man hör "JÄVLA FITT SKOTER!!!!!!!!!!!!!!!!!" så de ekar mot hellan.  eller då man använt en tall som broms, eller  landlösköringa all alone i vattna.
vinter ♥
må bara tillägga att ja ä världelös på ä köra skoter, ja få alltid till de som ingen annan kan få till, de där omöjliga som man inte vill ska hända. där har ni mig.
så välkommen till stamsele i vinter, ja lovar de blir en upplevelse. ta med bekväma kläder som man kan lyfta i. de lär förekomma.

minns du mig? kompisen de hade innan ********

från vänster.
mor, nettan oliw, david lichman, tim oliw, jag. 
tack för att ni tog en bild som ja såg normal ut på? ja lovar tim valde för han va iaf snyggast på den. måste bara påpeka att de två männen står femeninast av alla.
aja.. på dille frågade david om ja va ledsen å då svarade ja "why be happy when you can be unhappy?" han höll inte med. om de va nån som undra. hej då

RSS 2.0